Never a dull moment

Wat we doen > Digital Advertising

BOOST JE BEZOEKERSAANTALLEN

Wordt het voor jouw bedrijf ook steeds moeilijker om nieuwe bezoekers op je website te krijgen. Of gaat het je nog steeds goed af, maar zoek je een professionele partner die je kan helpen met nog meer kwalitatieve traffic?

Sendt heeft alle middelen in huis om meer potentiële klanten naar jouw website te sturen, zodat je (nog) meer leads en sales genereert. Daarbij kunnen wij alles voor je regelen. Vanaf de ontwikkeling van kostenefficiënte advertentiecampagnes tot aan de click die een consument naar jouw website leidt.

ELKE EURO TELT

De ROAS (return on ad spend) staat centraal in onze aanpak. Want behalve het verhogen van jouw bezoekersaantallen willen wij dat elke euro die jij besteedt maximaal rendeert. Onze campagneteam bewaakt met geavanceerde systemen voortdurende de vastgestelde kpi’s en voert experimenten uit om resultaten te optimaliseren.

GROOT BEREIK

Samenwerken met Sendt opent deuren naar meer en exclusief bereik. Door de jaren heen hebben wij een groot advertentienetwerk opgebouwd die bestaat uit honderden publishers uit verschillende landen. Daarmee bereiken wij met onze advertentiecampagnes miljoenen consumenten per dag.

WIJ ZIJN WAAR JOUW KLANTEN ZIJN

Waar het online bereik dynamisch en het publiek uiterst beweeglijk is, bewegen wij mee en weten wij jouw doelgroep met contextuele targeting op de juiste plek en op het juiste moment te bereiken.

ZIEN EN GEZIEN WORDEN

Een consument krijgt dagelijks honderden advertenties op zijn scherm geserveerd. Probeer dan nog maar op te vallen! Op basis van ervaringscijfers uit het verleden, huidige trends in de markt en verfrissende ideeën van onze creatievelingen, weten wij met onze advertenties steeds weer de aandacht van consumenten te trekken en brengen wij ze in beweging.

KOSTENEFFICIËNT

Met een intelligente software-oplossing (die wij zelf hebben ontwikkeld) monitoren wij realtime de uitgaven van alle lopende advertentiecampagnes en bewaken de kpi’s. Rendeert een advertentie onvoldoende, dan zien wij dit direct en grijpen wij onmiddellijk in. Geen enkele euro van jouw advertentiebudget wordt bij ons onnodig verspild. Daar kun je op van op aan.

Voordelen adverteren via Sendt

Icon Lagere mediakosten

Lagere mediakosten

Icon Extra en uniek bereik

Extra en uniek bereik

Icon Hogere ROAS & ROI

Hogere ROAS & ROI

Icon One stop shopping

One stop shopping

Benieuwd naar ons bereik in Nederland en buitenland?

Ontvang onze media factsheet direct in je mailbox. Lees meer over ons wijd en exclusieve bereik.

Afbeelding Sendt media factsheet