Creativity is intelligence having fun

Wat we doen > Creatie

CONSUMENTEN IN BEWEGING BRENGEN IS ONS VAK

Online de aandacht van consumenten krijgen is in deze tijd voor veel marketeers een grote uitdaging. De uitdaging om consumenten vervolgens te overtuigen en in beweging te brengen is misschien nog wel groter.

Als online marketingbureau nemen wij deze uitdaging graag voor jou uit handen. Wij ontwikkelen slimme en vernieuwende traffic- en leadcampagnes om consumenten te interesseren in jouw aanbod. Maar ook dat ze de gewenste actie ondernemen.

Het ontwikkelen van traffic- en leadcampagnes doen wij al zo lang, dat wij inmiddels goed weten wat wel en wat niet werkt. Maar dat is niet het enige waarop wij vertrouwen. Harde data uit het verleden en bewezen methodieken staan bij meestal aan de basis van onze succesvolle concepten.

ADVERTENTIES

Voor het generen van traffic ontwikkelen wij effectieve online advertenties waarmee wij in het enorme aanbod van advertenties toch nog de aandacht van de consument weten trekken.

LEADPAGINA’S

Voor het generen van leads bedenken en ontwikkelen wij lead scorende landingspagina’s. Daarbij bedenken wij logische en gebruiksvriendelijke lead flows.

Prelanders

Bij het ontwikkelen van campagnematerialen creëren wij ook pre-landers. Een pre-lander bevat uitgebreide informatie over het aanbod en wordt door ons achter advertenties geplaatst om de kwaliteit van bezoekers op de bestemmingspagina(s) te verhogen.

Onze campagnes worden ontwikkeld met ervaring en harde data:

Icon Doelstellingen en KPI’s

Doelstellingen en KPI’s

Icon Historische data

Historische data

Icon Neuromarketing

Neuromarketing

Icon Trends in de markt

Trends in de markt

Icon Realtime data

Realtime data

Voorbeelden ontvangen van onze sterk converterende campagnes?

Ontvang onze campagne portfolio direct in je mailbox. Lees alles over succesvolle campagnes die wij hebben ontwikkeld voor diverse adverteerders en bekijk voorbeelden.

Afbeelding Sendt portfolio