Opportunities don’t happen,
you create them

Wat we doen > Leads

CREËER SAMEN MET ONS MEER VERKOOPKANSEN

Informatie- of offerte aanvragen, brochure of applicatie downloads. Wat voor type lead en in welke fase van de funnel je ze ook wilt hebben; Wij helpen je daarbij.

In Nederland zijn wij één van de bekendste online marketingbureaus op het gebied van leadgeneratie. Op een slimme en uiterst kostenefficiënte manier helpen wij bedrijven bij het genereren van gekwalificeerde consumenten leads.

Leads die converteren

Onze leadgeneratie dienstverlening bestaat o.a. uit:

  • Ontwikkelen advertentiecampagnes en leadscorende landingspagina’s

  • Digital publishing

  • Mediabuying (Traffic)

  • Verzamelen en valideren leadgegevens

  • Conversie optimalisatie (CRO)

Verlagen van je leadkosten

Omdat wij jarenlange ervaring hebben met het ontwikkelen van succesvolle leadcampagnes en deze budgettair kunnen managen met software die wij hiervoor speciaal hebben ontwikkeld, weten wij de leadgeneratie kosten voor bedrijven aanzienlijk te reduceren.

Leads die converteren

Wij geloven alleen maar in een succesvolle samenwerking bij een eerlijke en rendabele businesscase voor alle betrokken partijen. Wij werken daarom met een prijsmodel waarbij de leadkwalificatie en de kwaliteitseisen altijd leidend zijn in onze dienstverlening.

Altijd voldoende leads

Samenwerken met Sendt betekent automatisch continuïteit. Schakel je onze hulp in, dan mag je erop vertrouwen dat jouw sales altijd voldoende leads heeft.

Weten wat er speelt

Via ons klantendashboard heb je toegang tot allerlei relevante en gedetailleerde informatie over lopende leadcampagnes die wij voor jou managen.

Voordelen leads via Sendt

Icon leveringszekerheid

Leveringszekerheid

Icon kostenreductie

Kostenreductie

Icon kwaliteit

Kwaliteit

Icon capaciteit

Capaciteit

Icon transparantie

Transparantie

Wat kost een lead?

Wil jij weten wat het werven van een lead gemiddeld kost voor jouw branche? Beantwoord onderstaande vragen en ontvang gratis een leadgeneratie marktrapport op maat. Bekijk hier een voorbeeld.

Afbeelding voorbeeld rapport

1 / 8

Wat voor type leads zoek je?