Opportunities don’t happen,
you create them

Wat we doen > Leads

CREËER SAMEN MET ONS MEER VERKOOPKANSEN

Heeft jouw salesafdeling elke dag behoefte aan nieuwe leads? De kans is groot dat wij jou daar goed bij kunnen helpen.

In Nederland zijn wij één van de bekendste online marketingbureaus op het gebied van leadgeneratie. In verschillende sectoren werven wij voor bedrijven grote aantallen leads onder consumenten. Daarbij regelen wij alles van A tot Z. Vanaf het ontwikkelen en promoten van campagnes, tot aan het uitleveren van gevalideerde kwalitatieve leads.

Leads die converteren

Met effectieve online advertentiecampagnes en lead scorende landingspagina’s verzamelen wij gegevens van consumenten die een verhoogde interesse tonen in jouw aanbod, zodat jij deze consumenten kan benaderen. En dat doen wij zo kostenefficiënt mogelijk. Ook hierin, speelt CRO (conversie optimalisatie) bij ons een belangrijke rol. Leads die wij aan jou leveren moeten immers maximaal converteren. Jij blij, wij blij!

MARKETING- OF SALES QUALIFIED LEADS

Informatie- of offerte aanvragen, brochure of applicatie downloads. Wat voor type lead en in welke fase van de funnel je ze ook zoekt; Wij leveren ze.

Kwaliteit

Samen stemmen we de leadcampagne met je af, zodat de verwachtingen van een lead en de pitch van jouw salesmensen perfect op elkaar aansluiten.

Exclusiviteit

Elke lead die je van ons ontvangt wordt uitsluitend aan jou en niet aan niemand anders geleverd.

Zekerheid

Bij ons kan je rekenen op een constante aanvoer van leads. En heb je onverwacht wat meer nodig? Wij schalen net zo makkelijk op. Zo weet je zeker dat je niet zonder leads komt te zitten.

Validatie

Voordat wij een lead leveren ondergaat deze nog een strenge validatie. Wij zorgen ervoor dat je data ontvangt van echte mensen, met correcte en bereikbare contactgegevens.

OPT-IN

Leads die wij leveren mag je telefonisch of via e-mail contacten. Met een actieve handeling geeft een consument hier in onze campagnes expliciet en ondubbelzinnig toestemming voor.

Transparantie

Via ons dashboard heb je toegang tot allerlei relevante en gedetailleerde informatie over leadcampagnes die wij voor jou managen en leads die je van ons ontvangt.

Voordelen leads via Sendt

Icon Hoge conversie

Hoge conversie

Icon Kostenefficiënt

Kostenefficiënt

Icon Continuïteit

Continuïteit

Icon AVG proof

AVG proof

Foto werknemers
Foto werknemers

Wat kost een lead?

Wil jij weten wat het werven van een lead gemiddeld kost voor jouw branche? Gebruik onze calculatietool.

Start calculatie