Creating opportunities together

JOIN OUR EXCLUSIVE NETWORK

Sendt heeft een eigen affiliate netwerk waar continue nieuwe publishers zich bij aansluiten. Naast onze ervaring in het ontwikkelen en het succesvol aanjagen van online campagnes, heeft Sendt ook een grote variëteit aan campagne verticals die inspeelt op alle behoeftes van de publisher.

Sendt biedt een grote verscheidenheid aan exclusieve inhouse ontwikkelde campagnes, concurrerende uitbetalingen en toegewijde service en ondersteuning voor zowel publisher als adverteerders.

De tevredenheid en het succes van elke samenwerking is onze belangrijkste uitdaging. Door het consequent leveren van goede resultaten voor adverteerders en het stimuleren van de inkomsten van onze publishers, kiezen steeds meer publishers om met ons samen te werken.

Join our network

Meld je aan als publisher

Aanmelden

Exclusieve campagnes, aantrekkelijke voorwaarden

Sendt heeft een uitgebreide selectie van exclusieve top campagnes in tal van landen. Kies uit een enorme selectie van exclusieve campagnes. Geen tussenpersonen, dus de hoogste uitbetaling + aantrekkelijke bonussen. Of je nu promoot via e-mail, social of native, wij hebben zeker het juiste aanbod voor jou.

Prettige samenwerking!

Jouw succes is ons succes. Daarom wordt er een toegewijde publisher manager aangesteld die je zal helpen om je de juiste campagnes voor je te selecteren, unieke bonusplannen op te stellen en je verkeer effectief in te zetten.

Icon Snelle betaling

Snelle betaling

Wij vinden een snelle betaling aan onze publishers van groot belang. In ons geavanceerde dashboard heb je realtime en gedetailleerd inzicht in de omzetten die je bij ons behaalt. Elke 4 weken ontvang je van ons een betalingsoverzicht en zorgen wij dat jouw geld binnen 15 dagen op je rekening staat. Elke maand weer, zonder uitzondering.

Geavanceerde publisher tools

Icon Uitgebreide campagnefilters

Uitgebreide campagnefilters

Icon Nauwkeurige statistieken

Nauwkeurige statistieken

Icon Redirect tools

Redirect tools

Icon Offer ranking

Offer ranking

Waar we promoten

Kaart met landen waar Sendt actief is