Vacature: Senior Sales Consultant

Email jouw CV & motivatie naar personeelszaken@sendt.nl

Sendt!
Sendt (met dt) is een Lead Generatie Bureau! Op z’n goed Engels, een Lead Generation Agency. Wij zijn overtuigd in het leveren van performance-based resultaat en continuïteit. Dit doen wij door effectieve leadgeneratie, een bewezen methodiek, eigen technologie en een team van marketing- en sales specialisten.

“Dankzij jou hoeven bedrijven zich niet zorgen te maken dat hun sales stagneert. Dat hun salesafdeling geen aanwas heeft van kwalitatieve leads die leiden tot een hogere conversie en dus meer omzet. Dat sales- & marketing budgetten niet onnodig onder druk komen te staan door hoge inkoopkosten.”

De Senior Sales Consultant (S.S.C.) is verantwoordelijk voor het genereren van leads, het optimaliseren van het verkoopproces, het sluiten van nieuwe contracten en het bereiken van sales doelstellingen. Jij neemt initiatief om leads te identificeren en commerciële doelen te bereiken via telefoon, e-mail, social selling, webinars en andere virtuele verkoopacties.

“Met jouw doorzettingsvermogen en vindingrijkheid en omdat jij alles op alles zet om jouw klanten en hun leadgeneratie campagnes succesvol te krijgen vinden wij fantastisch. Zelfstandig projecten leiden, successen (groots) vieren met collega’s én een glimlach toveren op het gezicht van onze klanten. Zo ziet je baan als consultant bij ons eruit.”

De S.S.C. zal ook actief deelnemen aan de planning en uitvoering van marketingactiviteiten, waaronder het geven van online presentaties en levert essentiële input op basis van de interacties met prospects.De succesvolle kandidaat heeft een bewezen staat van dienst in het rechtstreeks verkopen en sluiten van deals met klanten op het gebied van leadgeneratie. Hij of zij dient over sterke onderhandelings- en communicatieve vaardigheden te beschikken en een ‘uitdagers mentaliteit’ hebben om ervoor te zorgen dat een deal op een acceptabel niveau van waarde en bruto marge sluit, in overeenstemming met het voorstel van Sendt (met dt).

Wat je nodig hebt om succesvol te zijn:
 • Je bent communicatief sterk met relevante kennis en ervaring.
 • Je bent een multitasker met timemanagement vaardigheden om effectief te kunnen werken onder tijdsdruk.
 • Je werkt zelfstandig en zet een een passend oordeel in bij besluitvorming met een resultaatgerichte oriëntatie.
 • Je werkt effectief in een team maar kunt ook zelfstandig werken om taken uit te voeren
 • Je begrijpt instructies snel en voert deze nauwkeurig uit.
 • Je hebt een ondernemend karakter en bezit effectieve interpersoonlijke en positieve teamwork vaardigheden
 • Je hebt effectieve, probleemoplossende vaardigheden om veranderingen in omstandigheden of gebeurtenissen op te sporen.
 • Je handhaaft een hoog niveau van professionaliteit en integriteit
Opleiding en ervaring:
 • HBO werk- en denkniveau
 • 3 tot 5 jaar ervaring met online lead generatie
 • Bewezen behaald succesen in het verleden
 • Een substantieel en actueel adverteerders netwerk

Email jouw CV & motivatie