insendtive.shop

Een goede e-mail marketing strategie geeft een flinke boost aan je omzet. Een uitgebreide e-maildatabase met leads is daarbij van cruciaal belang. Om je te helpen met het uitbouwen van jouw bestand hebben wij een uniek concept ontwikkeld. Insendtive.shop.

Consumenten met een hoge koopintentie

Met Insendtive.shop regelen wij dat jij dat jij in een korte tijd een flinke dosis aan e-mailadressen van nieuwe leads ontvangt. En niet zomaar leads. Je ontvangt van ons e-mailadressen van consumenten die een verhoogde interesse tonen in jouw product en zeer waarschijnlijk bij jou een aankoop gaan doen.

Hoe werkt het

Insendtive.shop is een online bedankpapgina waarop wij voor verschillende klanten aantrekkelijke aanbiedingen plaatsen in de vorm van een voucher. Dagelijks komen er duizenden consumenten op insendtive.shop en kunnen zij gratis een voucher uitzoeken.

Staat jouw bedrijf ook met een voucher op insendtive.shop en kiest een consument jouw voucher, dan ontvang jij van ons zijn gegevens (inclusief het e-mailadres).

Voor nu en voor later

Elk e-mailadres wat wij aan je uitleveren mag jij opslaan in je database en kan je gebruiken om je voucher te versturen. En het e-mailadres mag je ook gebruiken voor toekomstige commerciële e-mailings.

100% AVG proof

Alle consumentgegevens die wij via insendtive.shop uitvragen en aan de klant uitleveren worden verwerkt volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De consument geeft expliciet toestemming dat zijn e-mailadres door de klant gebruikt mag worden voor commerciële doeleinden.

Groot bereik

Met insendtive.shop bereiken wij dagelijks duizenden consumenten die producten van jouw bedrijf willen kopen. Dus plaats ook een onweerstaanbare aanbieding op insendtive.shop en vergroot je klantenpotentieel. Het bereik is uniek, de kwaliteit is hoog en de instapkosten zijn verrassend laag.

Exclusiviteit

Insendtive.shop is niet bedoeld voor kortingjagers, maar als een blijk van waardering voor consumenten die een online aankoop of informatie-aanvraag hebben gedaan. Daarom wordt insendtive.shop alleen gebruikt als een redirect of exitpagina en is insendtive.shop niet vindbaar in zoekmachines of direct benaderbaar.

Kwaliteit

Consumenten selecteren een voucher op insendtive.shop alleen maar omdat ze oprecht geïnteresseerd zijn. Ze hebben dus een verhoogde koopintentie. En voordat wij de gegevens aan je uitleveren wordt het e-mailadres gevalideerd.

Reputatie

Met de e-mailadressen die wij je leveren haal je hoge openings- en doorklikratio’s. Dat levert je niet alleen veel meer omzet op, maar het verbetert ook je reputatie als e-mailverzender en daarmee de aflevering van al je e-mailberichten.

Merkbekendheid

Met insendtive.shop bouw je dus snel een e-maildatabase op. Maar vergeet ook niet de gratis exposure die je krijgt. Of consumenten nu wel of niet jouw voucher selecteren. Maandelijks zien honderdduizenden consumenten jouw merk op insendtive.shop voorbij komen.

Techniek

Hoe eerder, hoe beter. Dat is ons motto. Wij sturen de data van een geïnteresseerde consument het liefst zo snel mogelijk naar je toe. Daarom bieden wij verschillende manieren van data-uitwisseling aan. API, webkoppelingen, FTP of direct via onze eigen server. Onze IT afdeling regelt het.

In actie

Je bent nu natuurlijk nieuwsgierig geworden. Logisch. Om insendtive.shop al in actie te zien hebben wij voor geïnteresseerde adverteerders een demo-omgeving ontwikkeld. In deze demo-omgeving krijg je dezelfde user experience als die van een consument.