Zo doen wij het

In samenwerking met de klant bepalen we de beste strategie. Wat is de propositie? Wat zijn de doelgroepen? Welke data worden uitgevraagd? Met de ervaring van de adverteerder en onze expertise leggen we samen de aanpak vast om de campagne tot een succes te maken.

Latente behoeften van consumenten aanwakkeren is ons ding. Ze triggeren via ads, pre-landers en e-mail en zorgen dat ze doorklikken naar een sterke landingspagina waar hij of zij laat weten daadwerkelijk geïnteresseerd te zijn.

We ontwikkelen voor elke campagne dedicated landingspagina’s, e-mailtemplates, pre-landers en ads waardoor de kwaliteit van onze leads altijd hoog is.

Dankzij onze interne studio en het team van Publisher Management kunnen wij jouw campagne continu monitoren en optimaliseren.

Samen met jouw feedback en onze cijfers kunnen we met creatieve oplossingen zorgen voor een constante leadstroom.

Design

Sendt beschikt over een eigen, interne studio. Dit team vertaalt de met de klant vastgestelde strategie in een campagne. Onze designers zijn zeer ervaren in het bedenken en opzetten van opvallende en effectieve consumentgerichte acties.

Onze campagnes zijn altijd afgestemd op de juiste doelgroep(en) met als hoofddoel: RESULTAAT!

Werkelijk alles ontwikkelen wij zelf. Op maat gemaakte, responsive landingspagina’s, e-mailtemplates, banners, Ads voor Facebook en display, animaties. Bijna alles is mogelijk.

Publishing

Nadat de campagne live is gegaan begint het werk van het Publishing Team. Het doel? Topkwaliteit van de data, exclusief bereik en hoge volumes.

Sendt beschikt over een uitgebreid partnernetwerk met vele publishers die onze campagnes promoten.

Maar ook op premium traffic sources als Facebook, Display en Instagram gaan we voor jou aan de slag. Waar vinden wij de beste leads? Welk kanaal levert de beste kwaliteit leads? Hierbij wordt door een team van gepassioneerde online experts gewerkt aan het beste resultaat van jouw campagne.

Optimalisatie

De kracht van Sendt is dat geen enkele campagne aan zijn lot wordt overgelaten. Nadat een campagne live is gegaan begint het werk eigenlijk pas. Dagelijks wordt gekeken waar het beter kan. Uiteraard altijd in overleg met jou! Het kunnen soms kleine details zijn die de conversie aan de telefoon of de kwaliteit van de nieuwsbrief inschrijvingen kunnen verhogen. Wij draaien continu aan de knoppen om de beste balans te vinden tussen kwaliteit en kwantiteit. Tussentijdse feedback vanuit de klant is onmisbaar om samen tot het beste resultaat te komen.

Ook een succesvolle campagne

CONTACT